Ingredienser
Sådan gør du
Syltede rødløg:
- Kog lagereddike med sukker.
- Læg skiver af rødløg i et glas og hæld eddikeblandingen over.
- Tilsæt citronsaften og lad blandingen afkøle.
Bearnaise-mayonnaise:
- *Hvis du ikke ønsker at lave mayonnaisen fra bunden, kan du købe en god færdiglavet mayonnaise og hoppe direkte til punkt 6*
- Slå et æg ud i et højt glas, uden at æggeblommen går i stykker. Drys med salt ovenpå.
- Tilføj eddike og sennep.
- Hæld så olien forsigtigt i uden at ødelægge blommen.
- Kom stavblenderen helt ned i og kør i et par sekunder, hvorefter du begynder at køre stavblenderen op og ned. Gør dette indtil du har en lækker og tyk mayonnaise.
- Hak estragonbladene og tilføj dem til mayonnaisen sammen med bearnaise-essens og citronsaft.
- Rør det hele godt sammen, og smag mayonnaisen til.
- Stil bearnaisemayoen på køl.
Krydring:
- Tag bøfferne ud af køleskabet ca. 15 min. før de skal steges.
- Drys ribeye-bøfferne med salt og peber.
Tilberedning på grillen:
- Indstil grillen til 200 °C. Læg stegepladen ind på grillristen og lad den varme op.
- Når grillen er 200 °C, lægger du bøfferne på stegepladen og griller dem 2-3 min. på hver side.
- Læg løgene på pladen og grill dem brune og bløde.
- Flæk burgerbollerne og rist dem i smør på stegepladen med indersiden nedad.
Servering:
- Smør bunden og toppen af bollen med bearnaisemayonnaise. Læg salat på bunden. Skær skiver af bøffen og læg på, og dernæst stegte og syltede løg. Afslut med toppen af bollen.