play_circle_outline youtube
Grillet Braendte Mandler Opskrift Gasgrill 1 0125

Brændte mandler

Brændte mandler dufter himmelsk og smager næsten syndigt. Det er virkelig nemt at lave på grillen og så tager det kun 10 min. Vi laver vores brændte mandler i en wok men du kan sagtens anvende en gryde hvis ikke, du har en wok. De smager fantastisk alene, som en snack, eller drysset ud over vaniljeis sammen kirsebærsovs, som en lækker juledessert. Opskriften på vores brændte mandler er utrolig nem at følge, enkel og virkelig lækker. Vi har lavet vores brændte mandler på en af de store gasgrill, nemlig LEX485 og vi bruger SIZZLE ZONE™ sideblusset, som giver knaldhøj varme.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Dessert
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Opvarmning:

  1. Hvis du har en Napoleon Grill med SIZZLE ZONE™ så er den fantastisk at bruge til brændte mandler, fordi den giver masser af høj varme. Alternativt så lav det i en wok eller gryde i grillen over direkte varme. Uanset om du laver i grill eller SIZZLE ZONE™, så sætter du wokken på og lader den blive rigtig varm.

Tilberedning på grillen:

  1. Når wokken er godt varm kommer du alt i på en gang. Det ryger en del når vandet kommer i – det er helt normalt.
  2. Rør rundt i wokken jævnligt. Efter ca. 5-10 min. begynder sukkermassen at tykne.
  3. Kort efter vil sukkermassen pulverisere. Når det sker, så skal der røres ekstra godt, indtil sukkeret igen begynder at smelte/karamellisere og sætter sig på mandlerne.

Anretning:

  1. Stop med at røre i wokken når sukkeret har sat sig fast på mandlerne, og hæld dem ud på et fad eller skærebræt så de kan køle af. Og så er de ellers klar til at blive guffet alene som en snack eller drysset ud over vaniljeis sammen med kirsebærsovs, som en lækker juledessert.
  2. Tip til rengøring! Efter de grillede brændte mandler er færdige og står til køl på et fad, kan du sætte wokken tilbage på den varme grill og hælde lidt vand ved. Efter et hurtigt opkog er det let at gøre wokken ren igen.

Print opskriften

arrow_upward