play_circle_outline youtube
Grillede Kammuslinger Med Padron Og Vinaigrette Opskrift Gasgrill 4 0127
Grillede Kammuslinger Med Padron Og Vinaigrette Opskrift Gasgrill 1 0127
Grillede Kammuslinger Med Padron Og Vinaigrette Opskrift Gasgrill 2 0127
Grillede Kammuslinger Med Padron Og Vinaigrette Opskrift Gasgrill 3 0127

Jesper Koch's grillede kammuslinger med padron og vinaigrette

Her får du Jesper Kochs opskrift på en herlig grillet sommerret: Kammuslinger, padron peber og nye danske kartofler. Det er let, lækkert og passer perfekt til en skøn solskinsaften på terrassen.
  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Tilbehør:

  1. Sammenpisk alle ingredienserne til vinaigretten.
  2. Vask og kog kartoflerne.
  3. Vend padron peber i olie og læg dem i en friturekurv eller på en grillbakke.

Kammuslingerne:

  1. Aftør kammuslinger med køkkenrulle.
  2. Pensl kammuslinger med olie.
  3. Kværn fint salt over kammuslingerne.

Grill padron peberne:

  1. Tænd grillen på 250°C. (Brug Sizzle Zone, hvis grillen har det).
  2. Sæt padron peberne på grillbakken/friturekurv direkte på Sizzle Zonen eller på grillristen med direkte varme. Sørg for at vende peberne ofte, så de ikke bliver brændt.
  3. Padron peberne er færdige, når de har opnået den ønskede grillede overflade.

Grill kammuslingerne:

  1. Grill kammuslinger direkte på Sizzle Zonen med høj varme. Hvis du ikke har Sizzle Zone, kan du grille dem på grillristen med høj direkte varme.
  2. Grill kammuslingerne ca. 45 sek. på hver side. Grilltiden afhænger dog meget af størrelsen på muslingerne, så hvis de er store, skal de muligvis have lidt mere. Man skal dog passe på ikke at give dem for meget, da kammuslinger ellers kan blive seje.

Anretning:

  1. Anret først et par kammuslinger, og derefter padron peber og nye kartofler. Afslut med at hælde lidt vinaigrette over samt et drys flagesalt.

Print opskriften

arrow_upward