play_circle_outline youtube
Svamperisotto Lavet I Wok Paa Grill Opskrift Gasgrill 4 3617
Svamperisotto Lavet I Wok Paa Grill Opskrift Gasgrill 1 3617
Svamperisotto Lavet I Wok Paa Grill Opskrift Gasgrill 2 3617
Svamperisotto Lavet I Wok Paa Grill Opskrift Gasgrill 3 3617
Svamperisotto Lavet I Wok Paa Grill Opskrift Gasgrill 5 3617

Svamperisotto

Nogle vil have den for sig selv. Måske til en kødfri dag? Andre som tilbehør til noget lækkert fredags-kød. Uanset om du er vild med risotto på den ene eller anden måde, så er opskriften her grillvenlig og let at lave. For ikke at nævne at den smager helt suverænt.

Vores grillkok bruger her den lækre Napoleon Prestige PRO™ 500 til opgaven.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


SIZZLE ZONE™/Grillen:

  1. Hvis din grill har en SIZZLE ZONE™, så tænd den på fuld varme og placér en wok derpå. Alternativt kan du tænde for alle grillens bundbrændere på fuld varme og placere din wok inde i grillen. Sørg for at wokken varmes godt op.

Klargøring:

  1. Imens grill og wok varmes godt op, snittes dine svampe, løg og hvidløg godt.

Tilberedning på grillen:

  1. Kom smør og lidt af olivenolien i wokken og vent til det syder.
  2. Tilsæt svampene og svits dem.
  3. Tag svampene af wokken.
  4. Hæld lidt mere af olien i wokken.
  5. Svits løg og hvidløg.
  6. Tilføj risene og rør rundt i blandingen i et par minutter.
  7. Hæld hvidvinen i og vent til det næsten er væk.
  8. Kom bouillonen i lidt ad gangen og lad risene suge væden, mens du rører let.
  9. Tilføj lidt bouillon igen og igen, og bliv ved til risene har en blød konsistens med lidt bid i.
  10. Hæld svampene tilbage i wokken og rør lidt rundt.
  11. Når risene er ved at være klar, tilføjer du parmesan og mascarpone.
  12. Risottoen skal være blød og flydende i konsistensen - den skal ikke kunne 'stå af sig selv'. Smag til med salt og peber - og husk at parmesan er salt i sig selv.

Print opskriften

arrow_upward