play_circle_outline youtube
Skaerising I Folie Pakke Med Friske Urter Opskrift Gasgrill 4 3621
Skaerising I Folie Pakke Med Friske Urter Opskrift Gasgrill 1 3621
Skaerising I Folie Pakke Med Friske Urter Opskrift Gasgrill 2 3621
Skaerising I Folie Pakke Med Friske Urter Opskrift Gasgrill 3 3621
Skaerising I Folie Pakke Med Friske Urter Opskrift Gasgrill 5 3621

Skærising med friske urter

Fisk med friske urter smager bare drøngodt, og ved at pakke det ind i folie med smør, er du garanteret en saftig og smagfuld ret. Vi tilbereder fisken på Napoleons smarte TravelQ-grill, som nemt kan tages med på stranden - og det er jo netop det absolut bedste sted at lave en lækker fiskeret.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd for begge brændere i grillen til vi ender på en stabil temperatur omkring 200 °C. Fiske-pakkerne må gerne ligge på direkte varme.

Klargøring:

  1. Hak urterne fint, og bland dem godt.
  2. Du skal ca. have hvad der svarer til en spsk. til hver filet. Hellere for meget end for lidt, da du kan skrabe noget af det af, hvis det bliver for kraftigt i smagen. Men urter kan man næsten ikke få for meget af.

Folio-pakkerne:

  1. Lav et stykke sølvpapir som passer, så du kan pakke fileterne ind.
  2. Smør evt. sølvpapiret let der hvor fisken skal ligge.
  3. Kom fisken på sølvpapiret, krydr med salt og peber, kom urterne på og til sidst tynde skiver af smør. Smørret giver en dejlig smag til fisken, og sikrer at den ikke bliver tør.
  4. Pak derefter sølvpapiret hen over fisken, så det lukker rimelig tæt.

Tilberedning på grillen:

  1. Læg pakkerne på risten og giv dem 5-6 min. alt efter størrelsen på fileterne. De behøver ikke blive vendt.
    Når du åbner pakkerne presses lidt frisk citronsaft henover. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward