play_circle_outline youtube
Roeget Svinemoerbrad Paa Pillegrill Opskrift 1 3622

Røget svinemørbrad på pillegrill

Røget svinemørbrad er en fantastisk ret, og kan både spises koldt og lunt. Server det som forret, tapas eller som et lækkert stykke smørrebrød.

Det er utrolig let at lave røget svinemørbrad i din Traeger-grill, hvor du har mulighed for at tilføre skønne røgede nuancer til kødet.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Drys masser af groft salt på svinemørbraderne.
  2. Sæt på køl i 12-24 timer.

Klargøring:

  1. Tag svinemørbraderne ud af køleskabet og skyl saltet af dem med koldt vand.
  2. Tør dem godt af med et viskestykke.

Tilberedning på grillen:

  1. Sæt din Traeger grill på 75 °C.
  2. Kom svinemørbraderne ind i grillen og grill dem i ca. 90 min.
  3. Svinemørbraden vil blive rødlig og fast, og kan både spises både lun eller kold. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward