play_circle_outline youtube
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 6 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 1 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 2 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 3 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 4 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 5 3623

Røget rullepølse

Hjemmelavet rullepølse er faktisk rigtig let at lave, og ved at grille den med røg, kan du tilføre masser af skønne røgede smagsnuancer. Vi har allieret os med Casper fra Slagter Carlsen Støvring, som giver sit bud på, hvordan man laver den perfekte hjemmelavede rullepølse.
  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Salt dit svineslag og sæt det på køl i 24 timer. Du kan også købe et saltet svineslag.

Grillen:

  1. Sæt din grill på 75 °C. og Super Smoke.
  2. Du skal ikke bruge den øverste grillrist, så den kan du godt tage ud. Det giver plads til din rullepølse.

Krydring:

  1. Tag dit svineslag og fold det ud.
  2. Start med at fordel gelatinen/husblassen. Det er med til at få din rullepølse til at hænge sammen.
  3. Fordel løg, peber, salt, stødt rodfrugter og persille jævnt over dit svineslag, så det er dækket over hele svineslaget.

Svineslaget:

  1. Start fra den ene ende af og rul svineslaget sammen.
  2. Snør din rullepølse med kødsnor. Sørg for, at snørre hele rullepølsen og stram gerne lidt til, så den får den rigtig runde facon.
  3. En rullepølse skal helst være 28 cm lang, da det passer til de fleste rullepølsepresser.

Tilberedning på grillen:

  1. Kom din rullepølse ind i grillen og put din probe ind i rullepølsen. Det er vigtigt at proben rammer svineslaget.
  2. Når din rullepølse har en kernetemperatur på 65 °C, skal du skrue grillen op på 140 °C.
  3. Når din rullepølse har fået en kernetemperatur på 75 - 80 °C, skal du tage den ud af grillen.

Rullepølsen:

  1. Kom din rullepølse i din rullepølsepresser. Det sted hvor slaget slutter sig om rullepølsen, skal vende ned i bunden af din rullepølsepresser.
  2. Kom din rullepølse på køl natten over.

Servering:

  1. Tag din rullepølse ud af din rullepølsepresser.
  2. Husk og fjern kødsnoren inden du begynder at spise din rullepølse.

Print opskriften

arrow_upward