play_circle_outline youtube
Fyldte Portobellosvampe Opskrift Gasgrill 1
Fyldte Portobellosvampe Opskrift Gasgrill 1 3625
Fyldte Portobellosvampe Opskrift Gasgrill 2 3625
Fyldte Portobellosvampe Opskrift Gasgrill 3 3625
Fyldte Portobellosvampe Opskrift Gasgrill 4 3625

Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe, eller store marksvampe, er perfekt som en herlig lille snack eller tilbehør til aftensmaden. Svampene fylder vi med gedeost, mascarpone, salvie, skalotteløg, hvidløg og raps ovenpå, så det bliver dejlig sprødt. Det er nemt og utrolig lækkert, så det er bare med at komme i gang!

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Fyldet:

  1. Knæk stokken af dine svampe og hak dem sammen med hvidløg, skalotteløg og salvie. Kom det hele op i en skål, og bland det let sammen.
  2. Kom gedeosten og mascarponen i, og bland det hele godt sammen.

Klargøring:

  1. Kom fyldet ned i dine svampe. Du kan med fordel bruge en teske.
  2. Når svampene er fyldt, skal du komme dem på din grillbakke. Vi har vendt grillbakken om, da det er lettere at tage svampene af, når de er blevet grillet.
  3. Drys rasp over dine fyldte svampe.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd din gasgrill, så du har indirekte grillning. Det gør du ved at tænde de 2 yderste brændere og holde den midterste slukket.
  2. Din grill skal være omkring 200 °C.
  3. Kom grillbakken med de fyldte svampe ind i grillen. Sæt den i midten af grillen, hvor brænderen er slukket.
  4. Svampene skal have ca. 10 min. til de begynder og boble lidt og bliver gyldne på toppen. Så er de klar til servering.

Print opskriften

arrow_upward