play_circle_outline youtube
Nachos Opskrift Gasgrill 2 3643
Nachos Opskrift Gasgrill 1 3643

Nachos på grill

Mangler du en lille appetizer, du kan servere for dine gæster mens du forbereder hovedmåltidet? Så skulle du prøve at lave Napoleons Nachos med cheddarost, pulled pork, jalapenos og salsa – Her har vi tilføjet pulled pork, det er selvfølgelige valgfrit, men vi var så heldige at have en rest i køleskabet.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Start med at tage din grillbakke frem. Napoleon har lavet en Kyllingeholder og Grøntsagsbakke som er fantastisk til bl.a. Nachos på grillen. Hvis du har holderen i skabet, skal du fjerne kyllingeholderen i midten.
  2. Derefter kommer du halvdelen af din pose nachos i bakken.
  3. Hvis du har en rest pulled pork eller andet kød i køleskabet, så putter du det oven på dine nachos.
  4. Tilføj halvdelen af din ost.
    Kom resten af dine nachos i bakken.
  5. Tilføj det sidste af din ost.
  6. Til sidst kommer du jalapenos på og så er det klar til at komme på grillen.

Salsaen:

  1. I denne opskrift bruger vi en købt og hjemme bragt salsa men du skal være mere end velkommen til at lave din egen hjemmelavede salsa og servere til dine nachos.

Grillen:

  1. Gasgrillen gøres klar til indirekte varme. På en 3-brænder grill som den vi har anvendt, gøres den klar til indirekte varme ved at tænde to brændere og lade den midterste brænder være slukket.

Tilberedelse på grillen:

  1. Kom bakken med dine nachos i den varme grill på indirekte varme og grill det i ca. 7-8 min. Dine nachos er færdige, når osten er smeltet og dine nachos er en smule gyldenbrune.
  2. Salsaen hældes i skålen i midten af bakken.

Print opskriften

arrow_upward