Ostefyldte chilier med bacon

Her får du en opskrift på chilier fyldt med ost og omsvøbt af bacon. De fungerer fantastisk som en lille pre-dinner snack, eller som en del af et tapasbord, hvor du laver en masse små retter - og her vil disse chilier passe fortræffeligt ind.

Retten indgår i Fårup Sommerlands forslag til en Grillax menu, som du kan tilberede i Napoleon grillområdet i parken.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Skær chilierne halvt igennem på langs. Med lidt snilde kan du undlade at skære den grønne stilk af, så der er hold på chilierne stadig.
  2. Tag kernerne og ”indmaden” ud af chilierne.
  3. Kom ost indeni og pak dem ind i bacon.

Grillen:

  1. Tænd grillen på ca. 200 °C. og direkte grillning - dvs. at du også har tændt brænderen i det område, hvor du vil grille dine chilier.
  2. Læg din stegeplade eller støbejernspande på grillristen og lad den blive godt varm.

Tilberedelse på grillen:

  1. Smør en lille smule olie på panden - den skal gerne syde.
  2. Grill chilierne til baconen er gylden og sprød hele vejen rundt. Værsgo’ - en lækker lille og stærk snack.

Print opskriften

arrow_upward