play_circle_outline youtube
Steak Sandwich Jesper Koch Opskrift Gasgrill 1 3648
Steak Sandwich Jesper Koch Opskrift Gasgrill 2 3648
Steak Sandwich Jesper Koch Opskrift Gasgrill 3 3648
Steak Sandwich Jesper Koch Opskrift Gasgrill 4 3648
Steak Sandwich Jesper Koch Opskrift Gasgrill 5 3648

Jesper Koch's steak sandwich

Det fantastiske ved en sandwich er, at man altid kan eksperimentere med forskellige varianter. Det gør vi også i denne opskrift, hvor du får Jesper Kochs bud på en drønlækker smagskombination, som bl.a. indebærer mørt oksekød, røgede løg og peberfrugt-relish.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grøntsagerne:

  1. Del peberfrugterne på midten og fjern stok og kerner. Skyl peberfrugterne.
  2. Pil løg og hvidløg, og skær løget i kvarte.
  3. Læg peberfrugter, løg og hvidløg på en grillbakke og vend dem med olivenolie.

Aiolien:

  1. Kom alle ingredienserne til aioli i en skål og brug en stavblenderen til at blende det sammen til konsistensen tykner. Bevæg blenderen op og ned i skålen, så der bliver tilført luft og aiolien bliver cremet.

Oksekødet:

  1. Afpuds kødet og pensl med olie.
  2. Drys med salt og peber.

Relishen:

  1. Sæt grillbakken med grøntsagerne på grillristen i ca. 25 min. til skindet på peberfrugterne er sorte.
  2. Læg et viskestykke over grillbakken, og lad grøntsagerne afkøle.
  3. Flå skindet af de bagte peberfrugter, og kom dem i en blender sammen med alle de øvrige ingredienser.
  4. Blend det sammen til konsistensen er jævn og cremet.
  5. Smag til med citron og salt.

Røgede løg

  1. Læg skiver af løg på en grillbakke.
  2. Læg røgflis i røgbakken og stil den på grillen. Lad der udvikle sig en let røg.
    Grill løgene i 20 min. med røg og direkte varme på ca. 180°C.
  3. Løgene er færdige, når de er bløde og har taget lidt farve.

Tilberedning på grillen:

  1. Grill kødet 5 min. på hver side ved ca. 250°C. til det har grillstreger.
  2. Lad kødet hvile i 10 min. inden udskæring.
  3. Varm brødet på begge sider på grillristen.

Anretning:

  1. Smør brødet med aioli på den ene skive brød og peberfrugt-relish på den anden skive brød.
  2. Læg skiver af kød, løg og BBQ-Sauce derpå. Saml sandwichen.

Print opskriften

arrow_upward