play_circle_outline youtube
Glaseret Andebryst Opskrift Gasgrill 1 3649
Glaseret Andebryst Opskrift Gasgrill 2 3649
Glaseret Andebryst Opskrift Gasgrill 3 3649
Glaseret Andebryst Opskrift Gasgrill 4 3649
Glaseret Andebryst Opskrift Gasgrill 5 3649

Glaseret andebryst

Man behøver ikke, at skulle lave en hel and, for at servere et lækkert stykke med and. Så bare rolig, der er ingen grund til bekymring for dig, som vil lave saftig and til dine gæster. Vi giver dig en nem og utrolig smagsfuld opskrift på andebryst. Selvom and oftest hører sig til Mortens aften og julen, så kan vi garantere dig for, at du vil servere andebryst noget oftere, når du har været igennem denne opskrift.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Der skal gøres brug af både direkte og indirekte varme. Tænd dine brændere op i den ene side af grillen og hold den anden side af grillen slukket.
  2. Sørg for at din grillrist, som ligger over den direkte varme, bliver varmet godt op. Det er vigtigt for, at kunne få fede grillstriber på andebrystet.

Klargøring:

  1. Snit fedt-siden på andebrysterne, så det bliver til små tern. Sørg for ikke at skære ned i kødet men bare gennem fedtet på andebrystet.
  2. Bland teriyaki og honning i en skål, og pensel det på andebrysterne. Kom gerne rigeligt på.
  3. Krydr med salt og peber.

Tilberedning på grillen:

  1. Grill først andebrysterne på grillristen med direkte varme med fedtsiden nedad. Vær forsigtig da det godt kan flamme op. Lidt flammer gør ikke noget, men bliv tæt ved grillen, så længe fedtsiden vender ned ad - for en sikkerheds skyld.
  2. Lav grillstregerne på tværs af andebrysterne ved at vende dem når halvdelen af tiden er gået.
  3. Vend dem efter 4-5 min, hvor de skal grilles på kødsiden. Du kan eventuelt pensel dem, hvis du har ekstra marinade tilbage, men det er selvfølgelig smag og behag.
  4. Flyt herefter andebrysterne til den indirekte side og grill videre i ca. 10 min.
  5. Lad andebrysterne trække i 4-5 min inden udskæring, så er du klar til at servere dem.

Print opskriften

arrow_upward