play_circle_outline youtube
Hotdog Jesper Koch Opskrift Gasgrill 1 3651
Hotdog Jesper Koch Opskrift Gasgrill 2 3651

Jesper Kochs hotdogs

En god hotdog – nogle gange behøver man altså bare ikke mere. Det er nemt, enkelt og hotdoggen kan varieres i det uendelige. Hjemme ved Jesper Koch kræses der selvfølgelig også for hotdoggen, hvor gode råvarer er i højsædet. I denne video giver Jesper sit bud på en lækker hotdog med oksekødspølse og hjemmelavede toppings.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Remouladen:

  1. Læg pickles i en sigte og pres væden ud. Hak dernæst pickles.
  2. Hak drueagurker.
  3. Bland de hakkede syltede grøntsager i mayonnaisen.
  4. Smag til med karry, salt og peber.

Ketchuppen:

  1. Kog alle ingredienser til ketchuppen i en gryde i en time, og blend den.
  2. Lad ketchuppen køle af.

Råsyltede agurker:

  1. Skær agurken i lange, tynde strimler, og vend dem med hvidvinseddike, salt og koriander.
  2. Lad agurkerne trække i minimum 10-15 min.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd grillen på 200 °C.
  2. Læg grillpølserne på direkte varme, og vend dem ofte. Grill dem i ca. 5-6 min. på hver side.
  3. Grill brødene på begge sider.

Anretning:

  1. Flæk brødet og læg den grillede pølse i. Derefter remoulade og ketchup. Afslut med råsyltede agurker.

Print opskriften

arrow_upward