play_circle_outline youtube
Soenderjysk Hotdog Opskrift Pillegrill 2 3657
Soenderjysk Hotdog Opskrift Pillegrill 1 3657
Soenderjysk Hotdog Opskrift Pillegrill 3 3657

Sønderjysk hotdog

I denne hotdog-opskrift henter vi inspiration fra sydlige himmelstrøg – nemlig Sønderjylland og Tyskland. Hotdoggen har et skønt strejf af den tyske klassiker 'currywurst', og skal nok blive et hit til næste grillaften.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Bland Traeger Abricot BBQ-sauce sammen med karry i en lille skål. TIP: Du kan riste karryen kortvarigt af på en pande, for at få en mere kraftig karrysmag.
  2. Til de syltede rødløg koges eddike op med sukker. Rødløgene skæres i skiver og kommes op i et sylteglas. Hæld dernæst lagen over. Lad det stå og trække i 30-60 min.

Tilberedning på grillen:

  1. Indstil grillen til 190 °C.
  2. Læg kålpølserne ind på grillristen og grill dem sprøde på begge sider.
  3. Læg pølsebrødene ind på grillristen et par minutter og vend dem en enkelt gang.

Anretning:

  1. Flæk pølsebrødet og læg den grillede kålpølse ned.
  2. Tilføj noget sauerkraut.
  3. Hæld BBQ-saucen med karry over, og pynt med rødløg, et drys karry og afslut evt. med lidt brøndkarse.

Print opskriften

arrow_upward