Røget kartoffelsalat

Det er smagen af dansk sommer og vi er vilde med det. Vi snakker naturligvis om den klassiske kartoffelsalat, som i vores udgave ikke er helt så klassisk alligevel. Vi har nemlig givet kartoffelsalaten et lille twist af USA og tilført lidt lækker, velsmagende røg!

Hertil serverede vi en lækker butterfly kylling til, som du kan finde opskriften på her på vores side.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd grillen på 100 °C. Hvis din grill har Super Smoke, så aktiver det.
  2. Vi har brugt træpiller med æblesmag, men har du en anden favorit kan du sagtens bruge den.

Klargøring:

  1. Rengør kartoflerne.
  2. Vend kartoflerne med olivenolien.
  3. Kom kartoflerne i en grillbakke.

Tilberedning på grillen:

  1. Stil grillbakken i grillen, og ryg kartoflerne i 20 min.
  2. Skru grillens temperatur op til 180 °C.
  3. Tilbered kartoflerne indtil de er møre. Det tager ca. 25-30 min.
  4. Tag dem ud af grillen og lad dem køle af.

Servering:

  1. Når kartoflerne er kølet af skal du lave mayo-blandingen. Bland alle ingredienserne sammen til en masse, rør det sammen og smag til.
  2. Vend kartoflerne med din blanding, og så er den klar til at blive serveret. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward