Røget kartoffelsalat

Det er smagen af dansk sommer og vi er vilde med det. Vi snakker naturligvis om den klassiske kartoffelsalat, som i vores udgave ikke er helt så klassisk alligevel. Vi har nemlig givet kartoffelsalaten et lille twist af USA og tilført lidt lækker, velsmagende røg!

Vi griller vores kartofler i vores Traeger Ironwood 885.

Hertil serverede vi en lækker butterfly kylling til, som du kan finde opskriften på her på vores side.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd grillen på 100 °C. og Super Smoke.
  2. Vi har brugt træpiller med æblesmag, men har du en anden favorit kan du sagtens bruge den.

Klargøring:

  1. Sikre dig at dine kartofler er rene.
  2. Vend kartoflerne med olivenolien.
  3. Kom kartoflerne i en grillbakke.

Tilberedning på grillen:

  1. Stil grillbakken i grillen og røg kartoflerne i 20 minutter.
  2. Skru op for grillens temperatur til 180 °C.
  3. Grill kartoflerne videre indtil de er møre, ca. 25-30 minutter.
  4. Tag dem ud af grillen og lad dem køle af.

Print opskriften

arrow_upward