play_circle_outline youtube
Hurtigsyltede Agurker Og Roedkaal Opskrift Pillegrill 1 3660
Hurtigsyltede Agurker Og Roedkaal Opskrift Pillegrill 2 3660
Hurtigsyltede Agurker Og Roedkaal Opskrift Pillegrill 3 3660
Hurtigsyltede Agurker Og Roedkaal Opskrift Pillegrill 4 3660
Hurtigsyltede Agurker Og Roedkaal Opskrift Pillegrill 5 3660

Hurtigsyltede agurker og rødkål

Syltede agurker er jo det perfekte match til hvilken som helst ret, hvor der lige skal lidt syrligt til – og det kan jo være alt lige fra burger og hotdog til kylling og steg. Syltede agurker er med andre ord altid godt at have på lager, og det er samtidig noget af det nemmeste at lave selv. Det behøver ikke engang stå og trække i lang tid, før det er klar til at spise, hvilket denne lynsyltningsopskrift netop er et bevis på … og nu hvor du er i gang, så lav da også lige en omgang lynsyltet rødkål, for så har du næsten alle ingredienserne til en fantastisk frikadelleburger.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Bland lagereddike, sukker, peberkorn, salt og vand i en gryde.
  2. Kog op til sukkeret smelter.

Grøntsagerne:

  1. Snit et halvt rødkål.
  2. Skær agurken i rimelig tykke skiver.

Syltning:

  1. Hæld halvdelen af lagen over rødkålen og den anden halvdel af lagen over agurkerne.
  2. Tip 1: Du kan tilføje krydderier i din lage såsom chili eller laurbærblade.
  3. Tip 2: Du kan også sylte rødløg ved at bruge samme fremgangsmåde.

Print opskriften

arrow_upward