Gratinerede flødekartofler på pillegrill

Det er meget dansk, og det er der en grund til: Det smager fantastisk! Fløde, ost og den gode gamle kartoffel i en skøn symfoni! Vi har lavet lammekølle dertil og kombinationen er virkelig lækker. Se også vores meget nemme opskrift på lammekølle her på hjemmesiden.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Fyldet:

  1. Skær kartoflerne ud i små firkanter.
  2. Hak løg og hvidløg - det må godt være lidt rustik.

Flødeblandingen:

  1. Opløs bouillonterningen i fløden. Det gøres let ved at varme lidt af fløden op sammen med terningen.
  2. Kom dine hakkede løg, hvidløg og kartofler i fløde-blandingen sammen med lidt salt og peber.
  3. Kom det hele i en støbejernspande eller ildfast fad, som kan komme i grillen. Drys til sidst revet ost over.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd grillen på 190 °C. Hvis du laver det i en pillegrill, så kan fadet stå alle steder i grillen. Hvis du laver det på en gas eller kulgrill, så skal det stå på indirekte grillning.
  2. Grill det i 90 minutter til det bobler let. Og så er der ellers lækre flødekartofler.

Print opskriften

arrow_upward