play_circle_outline youtube
Brunede Kartofler Opskrift Gasgrill
Brunede Kartofler Opskrift Gasgrill 1 3666
Brunede Kartofler Opskrift Gasgrill 2 3666
Brunede Kartofler Opskrift Gasgrill 3 3666
Brunede Kartofler Opskrift Gasgrill 4 3666
Brunede Kartofler Opskrift Gasgrill 5 3666

Brunede kartofler

I de kolde måneder er der masser af glædelige anledninger, som kræver de søde, små, brunede kartofler. De smager lækkert, og med opskriften her sikrer du dig masser af lækker karamelsmag på dine kartofler – uanset om du køber kartoflerne uden skræl eller piller dem selv.

Vi laver vores brunede kartofler i en wok på Napoleons SIZZLE ZONE™ sidebrænder, men du kan sagtens anvende en gryde og/eller stille den i grillen. De lækre karamel-brunede kartofler er perfekt tilbehør til and, flæskesteg, kalkun eller hvad end du byder på.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Hvis du har en Napoleon Grill med SIZZLE ZONE™ så er den fantastisk at bruge til brunede kartofler, fordi den giver masser af høj varme. Alternativt så lav det i en wok eller gryde i grillen over direkte varme. Uanset om du laver de brunede kartofler i grill eller på SIZZLE ZONE™, så sætter du wokken på og lader den blive rigtig varm.

Karamelmassen:

  1. Når wokken er varm, kommer du smør og sukker i wokken på samme tid.
  2. Rør i det med jævne mellemrum indtil blandingen bruser op. Det tager 6-8 min.

Anretning:

  1. Når blandingen er bruset op, skal kartoflerne i. Du kan vælge at købe kartofler i glas eller pille selv. Vi foretrækker at pille dem selv, men det er helt op til dig.
  2. Rør forsigtigt i det med jævne mellemrum.
  3. Lad kartoflerne være i karamel-blandingen til karamelmassen begynder at sætte sig på kartoflerne.
  4. Krydr med lidt salt og server straks.
  5. Tip til rengøring! Efter de brunede kartofler er færdige og står på køl i et fad, kan du sætte wokken tilbage på den varme grill og hælde lidt vand ved. Efter et hurtigt opkog er det let at gøre wokken ren igen.

Print opskriften

arrow_upward