play_circle_outline youtube
Jesper Kochs Grillkylling Opskrift Gasgrill 2
Grillet Kylling Paa Rotisseri Med Citron Og Estragon Opskrift Gasgrill 1 3674
Grillet Kylling Paa Rotisseri Med Citron Og Estragon Opskrift Gasgrill 5 3674
Jesper Kochs Grillkylling Opskrift Gasgrill 1

Jesper Kochs grillet kylling med citron og estragon

Elsker du kylling? Så se med her, hvor Jesper Koch viser hvor let det er at grille en lækker kylling på rotisseriet. Når du bruger rotisseriet, bliver kødet ekstra mørt og saftig, så du får den absolut bedste grillkylling, man kan ønske sig.
  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Kyllingen:

  1. Fyld kyllingen med citron og estragon.
  2. Sæt den på rotisserispyddet.

Aspargesen:

  1. Skræl og skær bunden af aspargesene.
  2. Hæld lidt olie over.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd grillen og varm den op til 125 °C.
  2. Sæt spyddet med kyllingen på grillen. Grill kyllingen med indirekte varme. Hvis du har bagbrænder, så kan du bruge den i stedet - i så fald skal du sætte den på middelvarme.
  3. Den samlede grilltid vil variere alt efter størrelsen på kyllingen, men regn med ca. 90 minutter. Kyllingen er færdig, når den har en kernetemperatur på 75 °C.
  4. 10 minutter inden kyllingen er færdig, lægger du aspargesene på grillristen over direkte varme. Vend dem ofte.

Anretningen:

  1. Skær kyllingen ud og anret med asparges. Afslut med noget af saften fra de grillede citroner, groft havsalt og lidt mandelolie.

Print opskriften

arrow_upward