play_circle_outline youtube
BBQ Pimpet Frankfurterspyd Med Bacon, Dertil Coleslaw Opskrift Gasgrill 1 3675
BBQ Pimpet Frankfurterspyd Med Bacon, Dertil Coleslaw Opskrift Gasgrill 2 3675
BBQ Pimpet Frankfurterspyd Med Bacon, Dertil Coleslaw Opskrift Gasgrill 3 3675
BBQ Pimpet Frankfurterspyd Med Bacon, Dertil Coleslaw Opskrift Gasgrill 4 3675
BBQ Pimpet Frankfurterspyd Med Bacon, Dertil Coleslaw Opskrift Gasgrill 5 3675
BBQ Pimpet Frankfurterspyd Med Bacon, Dertil Coleslaw Opskrift Gasgrill 6 3675

Frankfurterspyd med bacon

Søren fra Grilltips.dk giver sit bud på en nem og hurtig grillret, som fungerer perfekt i en travl hverdag. Vi snakker masser af lækker BBQ sauce, som karamelliseres på grillen og som giver masser af smag til frankfurterne og bacon. Hertil serveres en frisk coleslaw. Nem grillet aftensmad med masser af god smag.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd op i din gasgrill på direkte, lav varme. Dvs at brænderne under det område, hvor du vil grille spyddene, er tændt. Grillen skal være omkring 220-240°C.

Klargøring:

  1. Når du skærer pølserne ud, er det vigtigt at du skærer dem i skrå stykker, så pølserne får så store snitflader som muligt. Så er der nemlig mere at pensle med barbecuesauce, og så kommer pølserne til at blive sprødere og smage endnu bedre.

Grillspyd:

  1. Lav dine grillspyd med tre stykker pølse, et stykke foldet bacon, tre stykker pølse, et stykke foldet bacon mv. Sørg dog for at afslutte med et stykke pølse.

Tilberedning på grillen:

  1. Læg grillspyddene på grillen og vend dem 5-6 gange undervejs.
  2. Pensl dem med barbecuesauce, hver gang de vendes.
  3. Spyddene skal have ca. 30 min. alt i alt.
  4. Imens kan du lave din coleslaw.

Coleslaw:

  1. Bland ingredienserne til coleslaw dressingen og rør godt.
  2. Snit de to slags kål fint.
  3. Skræl dine gulerødder og snit dem fint.
  4. Bland det hele sammen i din coleslaw dressing og så er du ellers færdig, og kan guffe både BBQ pimpede frankfurter med bacon og dertil frisk coleslaw.

Print opskriften

arrow_upward