play_circle_outline youtube
Drumstick Af Kyllinglaar Opskrift Gasgrill 1 3676

Drumsticks - grillede kyllingelår

Drumsticks er kyllinge underlår, som har fået godt med krydderier og BBQ sauce. Det smager dejligt og så er det billigt at lave. Du bestemmer selv om du vil købe en god rub og BBQ sauce eller du selv vil i gang. Uanset hvad du vælger, så er retten nem at lave men det er klart at du sparre lidt tid ved at købe det færdigt. Til gengæld smager denne hjemmelavede version fortrinligt. Vi griller majs dertil og opskriften på dem kan du også finde her på siden.

Vi griller på en Napoleon Rogue® 425.

 • texture Gasgrill
 • restaurant_menu Snack
 • restaurant_menu Hovedret
 • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


BBQ rubben:

 1. Bland alle ingredienser godt. Har du en mini blender må du gerne blende rubben, så den bliver hel fin.

BBQ saucen:

 1. Bland alle ingredienser i en gryde.
 2. Lad det koge i en time, til det har en passende konsistens.

Grillen:

 1. Tænd grillen på mellemvarme på halvdelen af brænderne. Så har du gjort klar til både direkte varme og indirekte varme.

Klargøring:

 1. Krydr kyllingerne med rub og sørg for at det dækker godt.

Tilberedning på grillen:

 1. Kom lidt olie på grillristen men pas på at du ikke brænder dig. Væd fx et stykke køkkenrulle i olien og tag fat om det med en tang.
 2. Kom kyllinglårene i grillen på den side af grillristen, hvor der er tændt for brænderne direkte under. Hvis du laver majsene dertil, er det også nu de skal på grillen, men på den side af grillen, hvor der er slukket for brænderne under.
 3. Vend kyllinglårene ca. hvert 5. minut, så hvert lår bliver grillet på tre sider.
 4. Når kyllingerne er brunet af i ca. 15 min., lægger du dem over på den side af grillristen, hvor der er slukket for varmen. Hvis du laver majsene, så lægger du dem nu på den side, med direkte varme.
 5. Pensl kyllinglårene et par gange undervejs med et godt lag BBQ sauce.
 6. Dine kylling drumsticks skal have ca. 15 min. ved indirekte varme. Derefter er de færdige og klar til at blive spist. Hvis du har lavet majs, så er de også færdige nu.

Print opskriften

arrow_upward