play_circle_outline youtube
Ribbenstegs Hotdog Med Sproede Flaeskesvaer Opskrift Gasgrill 1 3677

Ribbenstegs hotdog med sprøde flæskesvær

Hotdog er en absolut grill klassiker – det er hurtigt og nemt, og stort set alle kan spise sådan en som enten starter, hovedret eller efter-snack i forbindelse med et grillet måltid. Men selv om det er lækkert, så kan man godt trænge til lidt fornyelse med jævne mellemrum. Vi har lavet vores bud på en lækker, sød, sur, sprød, fed og frisk hotdog med ribbensteg. Det er nemt og det tager kun 20 minutter.

Vi griller på en Napoleon Rogue® 425.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Læg din stegeplade i grillen.
  2. Tænd grillen på mellemvarme på de brændere, der er direkte under stegepladen. Lad de andre brændere være slukket, så du på den måde laver direkte varme til kødet på stegepladen og indirekte varme til hotdog brødet i den anden side.

Klargøring:

  1. Skær sværen af stegen og lav evt. dine egne flæskesvær i en rotisserikurv. Opskriften kan findes her på siden. Ellers så kan du fryse sværene til en anden god gang og købe nogle færdige flæskesvær.
  2. Skær kødet i skiver.
  3. Hver skive skærer du en gang mere på langs, så kødstykkerne passer i hotdog brødene.
  4. Krydr kødet med din købte eller hjemmelavede rub. Vent med at krydr med salt og peber til kødet er færdigt og du kan smage på det. Der er nemlig ofte salt og peber i rubben.

Tilberedning på grillen:

  1. Kom lidt olie på stegepladen.
  2. Læg ribbenstegs stykkerne på stegepladen og sørg for at de ligger i et jævnt lag. Gerne med lidt afstand mellem stykkerne.
  3. Grill kødstykkerne i max 10 min. Vend kødet ind imellem.
  4. Efter 5 min. lægger du pølsebrødene på grillristen i den indirekte sider. Dvs. den side, hvor der er slukket for brænderen.

Anretning:

  1. Når kødet har fået maks. 10 min. og brødene 5 min., så er det hele klar.
  2. Smag på kødet for at tjekke om det evt. mangler lidt salt og peber.
  3. Lav dine hotdogs med kød, så mayo, derefter syltede rødkål, frisk rødkål, drueagurker og knuste flæskesvær på toppen.

Print opskriften

arrow_upward