play_circle_outline youtube
Kylling Med Krymmel Af Chips Opskrift Gasgrill 1
Kylling Med Krymmel Af Chips Opskrift Gasgrill 2 3678
Kylling Med Krymmel Af Chips Opskrift Gasgrill 3 3678
Kylling Med Krymmel Af Chips Opskrift Gasgrill 4 3678
Kylling Med Krymmel Af Chips Opskrift Gasgrill 5 3678
Kylling Med Krymmel Af Chips Opskrift Gasgrill 1 3678

Kylling med krymmel af chips

Har du brug for lidt inspiration til, hvordan du skal tilberede din kylling? Hvis ja, så får du her et tip til en spændende, knasende udgave med chips, som efterlader kødet sprødt og saftigt.

Vi har givet vores kylling hjemmelavet marinade inden vi lagde det på grillen. Du kan selv lave fjerkræsmarinaden – det tager kun 3 minutter, og du har ikke brug for mere end 7 ingredienser. Opskriften på marinaden finder du her på vores hjemmeside.

Til kyllingen har vi fremtryllet lidt råstegte kartofler. Det er nemt at lave på en stegeplade på grillen, og tidsmæssigt passer det suverænt til kyllingen. Grillopskriften på de råstegte kartofler kan du også finde på vores side.

I opskriftsvideoen griller vi på en Napoleon TravelQ™ PRO 285X.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Kyllingbrysterne:

  1. Min. to timer inden du vil grille kyllingen, ligger du den i en skål eller pose sammen med fjerkræsmarinade.

Grillen:

  1. Smør grillristen med lidt madolie.
  2. Gør grillen klar til direkte varme - dvs. at du tænder brænderne under det område, hvor du vil lægge kyllingen.

Tilberedning på grillen:

  1. Kom kyllingebrysterne på grillristen.
  2. Grill dem 6-7 min. på hver side.
  3. Tag kyllingestykkerne af, efter de er blevet grillet på begge sider, og lad dem køle af et par minutter.

Chips på kyllingerne:

  1. Kom æggehviderne i en flad skål eller en lidt dyb tallerken.
  2. Vend kyllingestykkerne i æggehviderne.
  3. Knus chipsene med den flade side af en kniv ved at skrabe kniven hen over chipsene, eller kom chipsene i en pose og knus dem i posen.
  4. Kom chips på kyllingebrysterne.

Færdiggørelsen:

  1. Lav varmen på grillen om til indirekte varme - dvs. at du slukker brænderne under det område, hvor du vil lægge kyllingestykkerne og tænder for brænderne i det andet område af grillen.
  2. Læg kyllingerne med chips tilbage på grillen.
  3. Grill kyllingebrysterne med krymmel af chips færdige - det tager ca. 10 min. til de er sprøde.

Print opskriften

arrow_upward