play_circle_outline youtube
Pulled Pork Taerte Opskrift Pillegrill 1 3680
Pulled Pork Taerte Opskrift Pillegrill 2 3680
Pulled Pork Taerte Opskrift Pillegrill 3 3680

Pulled pork tærte

Pulled pork er efterhånden blevet almindeligt i Danmark, og det forstår vi godt! Det helt møre kød smelter på tungen og kan bruges til stort set alt - også i en tærte, som vi viser i denne opskrift. Når først du har lavet pulled pork, så er opskriften på tærten meget nem og hurtig.

Vi laver tærten på vores Traeger Ironwood 885 træpillegrill. Her brugte vi æble-træpiller, men man kan bruge præcis den slags træpiller, man ønsker.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Dejen:

  1. Hæld mel og salt i en skål.
  2. Skær smørret i små stykker, hæld det i skålen og bland det med mel og salt.
  3. Brug fingrene til at blande/trykke i dejen til den samles. Hvis dejen er tør, så kan du tilsætte vand.
  4. Stil den i køleskabet i 30 min. og derefter er din tærtedej klar.

Fyldet:

  1. Rul dejen ud med en kagerulle og bred den ud i en støbejernspande.
  2. Snit porrer og løg i tynde skiver, og fordel dem ud over dejen.
  3. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og hæld massen ud over porrer og løg.
  4. Tilføj et gavmildt lag pulled pork.
  5. Drys osten over.

Tilberedning på grillen:

  1. Forvarm grillen til 180 °C.
  2. Sæt støbejernspanden med din pulled pork tærte i grillen.
  3. Grill tærten ved 180 °C. i omkring 40 min. hvorefter du er klar til at sætte gaflen i herligheden.

Print opskriften

arrow_upward