play_circle_outline youtube
Pulled Pork Taerte Opskrift Pillegrill 1 3680
Pulled Pork Taerte Opskrift Pillegrill 2 3680
Pulled Pork Taerte Opskrift Pillegrill 3 3680

Pulled pork tærte

Pulled pork er efterhånden blevet almindeligt i Danmark, og det forstår vi godt! Det helt møre kød smelter på tungen og kan bruges til stort set alt – fra at serveres med lidt bbq sauce til hotdogs, burgere, salater mv. Vi laver lidt forskelligt med pulled pork og denne gang bliver det en nem, lækker pulled pork tærte. Når først du har lavet pulled pork, så er opskriften på tærten meget nem og hurtig.

Vi laver tærten på vores træpillegrill, Traeger Ironwood 885. Her brugte vi æble træpiller, men man kan bruge præcis den slags træpille man ønsker.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Dejen:

  1. Hæld mel og salt i en skål.
  2. Skær smørret i små stykker, hæld det i skålen og bland det med mel og salt.
  3. Brug fingrene til at blande/trykke i dejen til den samles. Hvis dejen er tør, så kan du tilsætte vand.
  4. Stil den i køleskabet i 30 min. og derefter er din tærtedej klar.

Grillen:

  1. Indstil grillen på 180 °C. Mens den kommer op i temperatur, gør du tærten klar.

Fyldet:

  1. Rul dejen ud med en kagerulle og bred den ud i en støbejernspande. Vi har brugt støbejernspanden fra Traeger med en diameter på ca. 27 cm. Der er rigeligt dej, så du bestemmer selv hvor tyk, du vil lave bunden.
  2. Snit porrer og løg i tynde skiver og fordel dem ud over dejen.
  3. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og hæld massen ud over porrer og løg.
  4. Tilføj et gavmildt lag pulled pork.
  5. Drys osten ud over.

Tilberedning på grillen:

  1. Sæt støbejernspanden med din pulled pork tærte i grillen.
  2. Grill tærten ved 180 °C. i omkring 40 min. Og så er det ellers bare at sætte gaflen i herligheden!

Print opskriften

arrow_upward