play_circle_outline youtube
Butterfly Kylling Opskrift Pillegrill 5 3683
Butterfly Kylling Opskrift Pillegrill 1 3683
Butterfly Kylling Opskrift Pillegrill 2 3683
Butterfly Kylling Opskrift Pillegrill 3 3683
Butterfly Kylling Opskrift Pillegrill 4 3683

Butterfly Chicken

Det er smagen af dansk sommer og vi er vilde med det. Vi snakker naturligvis om kylling med kartoffelsalat. I vores udgave er der kælet ekstra for vores kylling, og vores kartoffelsalat har fået et twist af røg. Vi lover at det er lækkert!

Vi griller vores kylling i vores Traeger Ironwood 885.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd grillen på 185°C.
  2. Vi har brugt træpiller med æblesmag, men du kan med fordel bruge din egen personlige favorit.

Klargøring:

  1. Vend kyllingerne så de ligger på maven med rygbenet oppe.
  2. Tag fat i gumpen og klip op på hver side af den. På den måde følger du rygbenet og får klippet på hver side af rygbenet med en fjerkræsaks, så det kan fjernes.
  3. Når du har fjernet rygbenet, folder du kyllingen ud så du kan komme til brystbenet.
  4. Du laver et lille snit i det hvide stykke af brystbenet og stikker din finger ind under brystbenet og trækker det ud.
  5. Fjern det overskydende skind, som du synes ser dumt ud, således kyllingen ser indbydende ud.
  6. Giv nu kyllingerne en ordentlig omgang rub både indvendig og udvendig. Start indvendigt så den udvendige side ser flot og ikke gnidret ud.

Tilberedning på grillen:

  1. Sæt termometret i en af kyllingerne og sørg for at ramme det tykkeste sted.
  2. Læg dine kyllinger i grillen og grill dem ved de 185°C. indtil kernetemperaturen er 75°C. Det tager omkring 1–1½ time.

Print opskriften

arrow_upward