play_circle_outline youtube
Spareribs Paa Gasgrill Opskrift Gasgrill 2 3687
Spareribs Paa Gasgrill Opskrift Gasgrill 1 3687

Spareribs på gasgrill med 3-2-1-metoden

Det er tid til at skrue ned for temperaturen og op for BBQ-smagen, for her får du opskriften på langtidsgrillede spareribs. Ved at grille dem “low & slow” med 3-2-1-metoden kan du virkelig gøre benene pivmøre, og der er rig mulighed for at eksperimentere med røg og BBQ-sauce.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Bland alle ingredienserne til rubben.
  2. Fjern hinden bag på kambenene.
  3. Drys kambenene med rub på begge sider.

Tilberedning på grillen:

  1. Varm grillen op, så den får en konstant temperatur på ca. 110 °C. Dette kan gøres ved at tænde 1 brænder på lavt blus.
  2. Læg kambenene på grillristen ved indirekte varme.
  3. Grill dem i ca. 2½ time (hvis det er meget store kødfulde kamben, skal du grille dem i 3 timer)
  4. Tag dem af grillen, og pak dem i folie med smør og æblejuice.
  5. Læg foliepakken tilbage på grillen, og grill dem yderligere i 1½ time (2 timer hvis det er meget store kamben)
  6. Tag foliepakken af grillen og pak benene ud.
  7. Skru op på 130 °C, og læg benene tilbage på grillen i 30 min. og pensl dem 2-4 gange med BBQ-sauce.

Anretning:

  1. Skær kambenene ud, og server dem med bagekartoffel og coleslaw.

Print opskriften

arrow_upward