Svensk pølsestroganoff med grillede kartofler

Er du på udkig efter let og lækker hverdagsmad? Så prøv en skøn omgang pølsestroganoff med grillede kartofler. Gryderetten kan snildt laves på grillen sammen med kartoflerne, så det bliver så nemt som overhovedet muligt.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Skær pølserne i strimler.
  2. Pil løget og hak det fint.
  3. Rens peberfrugten og skær i tern.
  4. Skær kartofler over på den lange led.

Tilberedning på grillen:

  1. Indstil grillen til 190 °C. og lad den blive varm.
  2. Stil en gryde eller stegepande ind på grillristen.
  3. Tilsæt løg, peberfrugt samt krydderierne, og steg det indtil løgene bliver klare.
  4. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og kogende vand.
  5. Lad det stå i ca. 10 min. Krydr med salt og peber.
  6. Læg kartoflerne på grillristen og lad dem grille med de sidste 15 min. Vend dem en enkelt gang.
  7. Læg pølserne på grillen og grill dem 5 min. på hver side. Skær dem i 2-3 cm stykker.
  8. Tilsæt pølserne og fløden til gryderetten og lad det simre ca. 15 min. mere.

Serveringen:

  1. Drys med finthakket purløg over pølsestroganoffen.
  2. Server gryderetten med de grillede kartofler og krydr med salt og peber.

Print opskriften

arrow_upward