play_circle_outline youtube
Smashburger A La Aededolken Opskrift Pillegrill 4 3690
Smashburger A La Aededolken Opskrift Pillegrill 1 3690
Smashburger A La Aededolken Opskrift Pillegrill 2 3690
Smashburger A La Aededolken Opskrift Pillegrill 3 3690

Smashburger a la Ædedolken

Bliver man nogensinde træt af burger? Det enkle svar er nej – og det er jo fordi, man kan få burger i alle afskygninger. Mange har deres egen favoritudgave, og nogen kan bedst lide at lave den helt klassisk. Vi vil her gerne give jer Anders “Ædedolken” Langs bud på en lidt anderledes version; nemlig en såkaldt “smashburger”.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Hjemmelavet dressing:

  1. Bland alle ingredienserne til burgerdressingen sammen i en skål, og sæt den på køl.

Bøfferne:

  1. Form store kugler af oksekødet til bøffer. Brug et sted imellem 150 og 180 gram til hver bøf. Jo større burgerboller, du har købt, desto større bøf skal du have.

Tilberedning på grillen:

  1. Varm grillen op til 200 °C.
  2. Læg en stegepande/plade på grillen, og opvarm den i ca. 10 min.
  3. Steg først baconskiverne på stegepladen, og læg dem til side.
  4. Læg derefter bøfferne på stegepladen, og mas dem helt flade med en grillpalet og vend dem efter 3-5 min. Grill dem yderligere i 3 min. på den anden side, og læg så to skiver ost på hver bøf. Lad osten smelte i et par minutter.
  5. Læg burgerbollerne på grillen, og grill dem et par minutter på hver side.

Anretning:

  1. Smør bunden af bollen med et lag mayonnaise og byg burgerne i denne rækkefølge: Bøf med ost, bacon, agurk, tomat, løg og afslut med dressing. Afslut med overbollen og servér straks. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward