play_circle_outline youtube
Chili Hotdog Opskrift Pillegrill 1 3691

Chili hotdog

I denne chilihotdog kombinerer vi en god BBQ-pølse med chilisauce, Sriracha Mayo, sennep og selvfølgelig jalapenos - her får du altså en opskrift på hotdogs med tryk på HOT!
  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Lav et harlekin mønster i pølsen, ved at ridse krydser deri på begge sider. Det gør, at der kan sidde ekstra BBQ-sauce fast.
  2. Hak løget fint.
  3. Hæld BBQ-sauce op i en skål.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd grillen og indstil den til 190°C.
  2. Læg pølserne på grillen og grill dem i 5 min. Pensl dem med BBQ-sauce undervejs - gerne 2-3 gange på hver side.
  3. De sidste par minutter lægges pølsebrødene på grillen og ristes, husk at vende dem en enkelt gang.

Anretning:

  1. Flæk pølsebrødet og læg den BBQ marinerede pølse i brødet.
  2. Hæld derefter chilisauce, Sriracha Mayo og sennep på hotdoggen og afslut med finthakket løg og jalapenos.
  3. Pynt til sidst med lidt brøndkarse på toppen.

Print opskriften

arrow_upward