Porchetta a la Jesper Koch

Jesper Koch giver her sin opskrift på grillet porchetta. Det saftige kød, sprøde svær og lækre krydderier giver en helt fantastisk velsmagende steg.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Rids sværen efter med en skarp kniv. Bland alle krydderurter med citronskal, og fordel det på slaget.
  2. Rul den sammen og bind den med madsnor.
  3. Drys salt ned imellem alle sværene.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd grillen på 250 °C. (Sørg for at grillen er rengjort, da der er meget fedt fra en porchetta, som kan lægge sig på bundpladen)
  2. Læg porchettaen på grillristen og grill den i 20 min.
  3. Skru ned på 150 °C, og grill den i ca. 2½ time til den har en kernetemperatur på 70 °C. Vend den et par gange undervejs.
  4. Lad porchettaen hvile i 20 min. inden udskæring.

Anretning:

  1. Server med en god kartoffelsalat.

Print opskriften

arrow_upward