Grillspyd med marinade

Der er altså noget helt specielt over et godt gammeldags grillspyd – spækket med kød, grøntsager og lækker marinade. Man kan variere sit grillspyd i det uendelige, og tilføje præcis de grøntsager og kødstykker, som er ens favoritter. I denne opskrift rammer vi en rigtig all-around smagssymfoni, hvor de klassiske grillspydsstykker som svinekød, oksekød, rødløg og peberfrugt spiller perfekt sammen med porren, rosenkålen og den søde kartoffel.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Afpuds mørbraden og skær den i 8 firkantede stykker.
  2. Skær flanksteaken i 8 firkantede stykker.
  3. Rens grøntsagerne, og skræl den søde kartoffel.
  4. Skær grøntsagerne ud i passende stykker. Sørg gerne for, at de alle er af samme størrelse - så bliver det hele tilberedt ensartet.
  5. Bland olien med rubben.

Grillen:

  1. Grillen skal nu gøres klar til direkte varme. Dvs. at brænderne under det område hvor du skal grille, er tændt. Grillen skal være omkring 200 °C.

Lyngrill kødet:

  1. Grill kødet på begge sider til alle stykkerne har grillstreger.

Grillspyddene:

  1. Sæt skiftevis det lyngrillede kød og grøntsager på grillspyddene.

Tilberedning på grillen:

  1. Læg grillspyddene på grillen og grill dem ca. et par minutter på hver af de fire sider.
  2. Pensl dem med olie-rubben, hver gang de vendes.
  3. Server med salt og peber, BBQ-sauce og et lækkert stykke brød.

Print opskriften

arrow_upward