Sliders med cheddar, honning og dijonsennep

Når det handler om at forkæle smagsløgene og skabe små, mundrette mesterværker, er sliders en uimodståelig favorit. Disse kompakte, saftige små burgere er perfekte til enhver lejlighed - fra grillfester til hyggelige aftenmåltider. I denne opskrift tager vi sliders til det næste niveau ved at tilføre honningens sødme og dijonsenneppens skarphed.

Opskriften er udarbejdet af Hellmann´s

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Honning- og sennepsmayonnaise:

  1. Bland Hellmann’s Mayonnaise, honning og dijonsennep i en skål.

Avokadosalat:

  1. Blend syltede agurker, avocado, limejuice, koriander og dijonsennep i en blender til du har en grov avokadosalat.

Tilberedning på grill:

  1. Grill peberfrugten til den har fået lækre grillstriber. Skær dem i skiver til brug til topping senere.
  2. Grill bøfferne over direkte varme, og varm burgerbollerne på varmehylden imens. Hvis du vil have cheddarost på, skal du lægge skiverne oven på bøfferne efter du har vendt dem.
  3. Del burgerbollerne, når de er klar.
  4. Smør bunden med avokadosalat og toppen med godt af honning og sennepsmayonnaisen.
  5. Kom bøffen i og top med det ønskede tilbehør.
  6. Server med ekstra avokadosalat og mayonnaise i en skål ved siden af.

    Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward