play_circle_outline youtube
Wok Med Gris Og Tigerrejer Opskrift Gasgrill 4 3719
Wok Med Gris Og Tigerrejer Opskrift Gasgrill 1 3719
Wok Med Gris Og Tigerrejer Opskrift Gasgrill 2 3719
Wok Med Gris Og Tigerrejer Opskrift Gasgrill 3 3719

Wok med tigerrejer

I denne opskrift viser vi, hvordan du laver en skøn wokret på din grill, og du kan selvfølgelig justere opskriften med de krydderier, grøntsager og kød, som du foretrækker i wokken. For at kunne lynstege i en wok, har du brug for en virkelig stærk varmekilde, der kan levere knaldhøje temperaturer. Den kraftige varme kan de færreste komfurer opnå, men hvis du har en grill med SIZZLE ZONE™, så bliver din lynstegning lynende let - her kan du nemlig snildt nå op på 800 °C.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Kog risnudler og bønner:

  1. Tag en gryde og kog dine risnudler til de er færdige.
  2. Vask de friske bønner og nip enden ved stilken af. Den er for træls at spise.
  3. Kom bønnerne i en gryde med letsaltet vand. Lad bønnerne koge i 3 min.
  4. Når de har kogt i 3 min, tager du gryden ind under vandhanen med koldt vand indtil kogningen er stoppet.

Grillen:

  1. Skru helt op for din SIZZLE ZONE™. Hvis du ikke har en SIZZLE ZONE™ på din grill, kan du bruge et sideblus eller brænderne i grillen. Placer din wok på din SIZZLE ZONE™.

Hak grøntsager og svinemørbrad:

  1. Skær dine grøntsager i nogenlunde lige store stykker, så de bliver tilberedt på samme tid, når det skal i wokken.

Tilberedning på grillen:

  1. Kom lidt olie i wokken og steg tigerrejerne let, så de får lidt farve. Krydr dem let med salt og peber.
  2. Tag tigerrejerne af wokken og gem dem til senere.
  3. Kom mere olie i wokken og svits svinekødet.
  4. Når kødet er svitset af, så det har fået farve, så kom grøntsagerne i og svits det godt.
  5. Sørg for at grøntsagerne bibeholder lidt bid, så det skal ikke have for lang tid.
  6. Tilsæt til sidst nudlerne, tigerrejerne og smag til med østerssauce, soya eller teriyaki sauce, samt salt og peber. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward