play_circle_outline youtube
Helstegt Minigris Opskrift Pillegrill 1 3722

Helstegt minigris

Skal du imponere dine gæster til næste grillfest? Så er en helstegt minigris et oplagt valg. I denne opskrift viser vi, hvordan du let tilbereder en helstegt gris på din grill, så den både bliver saftig og smagfuld.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Drys et godt lag groft salt over minigrisen.
  2. Lad den stå i saltlagen natten over.
  3. Når den har stået natten over, skal du skylle saltet væk med koldt vand, så er den klar til at blive grillet.
  4. VIGTIGT! hvis din minigris har været i saltlage, fra der hvor du har købt den, så er det ikke nødvendigt at gøre det igen.

Grillen:

  1. Sæt grillens temperatur på 140 °C.
  2. Tag den øverste grillrist ud, hvis din minigris ikke kan være der for den.

Tilberedning i grillen:

  1. Tag din rub, og drys det over hele minigrisen. Sørg for, at hele grisen bliver rubbet.
  2. Sæt din minigris ind i grillen. Sørg for, at den ligger med maven på grillristen.
  3. Grill den i 3 timer på 140 °C.

BBQ glasering:

  1. Giv minigrisen en god omgang barbecuesauce, så hele grisen er glaseret. Det er ikke nødvendigt at tage minigrisen ud af grillen for at give den barbecuesauce.
  2. Sæt grillen på 200 °C og grill den i en lille time. Velbekomme!

Servering:

  1. Du kan servere din minigris på et skærebræt, så folk selv kan skære og plukke fra den. Du kan også skære kødet fra den.

Print opskriften

arrow_upward