play_circle_outline youtube
Forloren Hare Opskrift Gasgrill 1
Forloren Hare Med Et Twist Af Amerikansk BBQ Opskrift Gasgrill 2 3723
Forloren Hare Med Et Twist Af Amerikansk BBQ Opskrift Gasgrill 3 3723
Forloren Hare Med Et Twist Af Amerikansk BBQ Opskrift Gasgrill 4 3723
Forloren Hare Med Et Twist Af Amerikansk BBQ Opskrift Gasgrill 5 3723
Forloren Hare Med Et Twist Af Amerikansk BBQ Opskrift Gasgrill 6 3723

Grillet forloren hare

Synes du, at den klassiske, danske forloren hare er gået hen og blevet lidt hverdagskedelig? Så tag et kig på denne opskrift, hvor vi giver retten et saftigt og lækkert twist af amerikansk BBQ. Den er blevet opgraderet med en mør omgang pulled pork og svitsede baconstykker, så vores forloren hare er fyldt med velsmag og grillsmag. Prøv den!

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Gør grillen klar til indirekte grillning. Hvis du har 3 brændere, så tænd de 2 yderste, og hold den midterste slukket.
  2. Grillen skal have en temperatur på 190-200 °C.

Baconstykkerne:

  1. Tag din sizzlepande og sæt den ind i grillen, hvor du har direkte varme.
  2. Put lidt fedtstof på sizzlepanden og hæld dine baconstykker på derpå.
  3. Svits baconstykkerne godt.

Farsen:

  1. Tag en stor skål og kom svinefars, hakkede løg, pulled pork, fløde og æggene i. Tilsæt salt og peber. Rør det hele godt sammen.
  2. Tag havregryn og mel og kom det i skålen. Rør det sammen.
  3. Tag baconstykkerne og put dem i skålen. Rør farsen glat.

Indpakning:

  1. Tag din woktopper og smør den ind i smørret. Du kan også bruge fedtspray.
  2. Tag 1 baconskive og læg den inde fra midten af og ud til kanten i woktopperen. Dette gør du hele vejen rundt i woktopperen, så farsen kan blive pakket ind i baconskiverne.
  3. Tag din fars, og fordel den rundt i woktopperen ovenpå baconskiverne.
  4. Fold baconskiverne indover farsen, så det dækker hele vejen rundt, og farsen er pakket ind i bacon.

Tilberedning på grillen:

  1. Sæt din forloren hare ind i den tændte gasgrill ved indirekte varme på 190-200 °C.
  2. Kom et stegetermometer i, og lad den stå i en god times tid.
  3. Når kernetemperaturen er 75 °C, er din forloren hare klar.

Print opskriften

arrow_upward