play_circle_outline youtube
Koteletter I Fad Opskrift Pillegrill 1 3724
Koteletter I Fad Opskrift Pillegrill 2 3724
Koteletter I Fad Opskrift Pillegrill 3 3724
Koteletter I Fad Opskrift Pillegrill 4 3727
Koteletter I Fad Opskrift Pillegrill 5 3724

Koteletter i fad

Vi opfrisker en gammel klassiker, nemlig koteletter i fad! Hvis du vil lave noget lækkert og nemt til den travle hverdag, så har vi opskriften til dig. Vi er sikre på, at vores udgave af koteletter i fad vil finde vej frem til dit middagsbordet noget oftere.

Vi griller vores koteletter i fad i en af de større træpillegrill, nemlig Traeger Ironwood 885.

Vi har brugt hickory træpiller, men du kan bruge den slags træpiller, du ønsker. Alle Traegers træpiller er gode til alt og så er nogle slags fantastiske til noget mad. Her griller vi på 190°C. og det er begrænset hvor meget røg, der kommer. Derfor er varianten mere underordnet i denne opskrift.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Start grillen og sæt den på 225°C.
  2. Tag grillristene ud af din grill, så der kun er 1 tilbage.
  3. Sæt din grillrist så langt ned, som muligt. Det gør vi for, at få de bedste grillstriber på koteletterne.

Grøntsagerne:

  1. Skær dine rødløg, tomater og champignoner ud. Du bestemmer selv, hvor groft eller fint du skære dine grøntsager ud.

Klargøring og grilning:

  1. Tag dine koteletter og smør tomatpure på begge sider.
  2. Drys salt, peber og paprika på begge sider af koteletterne.
  3. Tag dine koteletter og læg dem ind i grillen.
  4. Grill koteletterne i 2 -3 min. på hver side. Vi går efter at give koteletterne grillstriber og en fin grillskorpe.

Anret i fadet:

  1. Tag dine koteletter ud af grillen og læg dem ved siden af hinanden i et fad. Fadet skal kunne gå i grillen og have en høj kant, så der er plads til alt fyldet.
  2. Fordel rødløg oven på koteletterne.
  3. Læg cheddarost skiverne oven på koteletterne og rødløg. Du kan også bruge cheddarost i strimler.
  4. Fordel champignoner og tomater jævnt rundt i fadet.
  5. Fordel fløden rundt i fadet. Du kan også bruge madlavningsfløde, hvis du ikke vil have det bliver for fed.
  6. Giv det lidt salt og peber.

Tilberedning på grillen:

  1. Tag dit fad med koteletter og stil dem på midten af grillristen.
  2. Når de har fået 35 - 45 min. i grillen, er de færdige.
  3. Du kan servere dine koteletter i fad med ris, kartoffelmos eller brød. Uanset hvad, er det en klassisk hverdagsret fyldt med smag.

Print opskriften

arrow_upward