play_circle_outline youtube
Bacon Explosion Opskrift Pillegrill 1 3725
Bacon Explosion Opskrift Pillegrill 2 3725
Bacon Explosion Opskrift Pillegrill 3 3725
Bacon Explosion Opskrift Pillegrill 4 3725
Bacon Explosion Opskrift Pillegrill 5 3725
Bacon Explosion Opskrift Pillegrill 6 3725

Bacon Explosion

Hvis du vil invitere bacon-entusiasterne over til en ordentlig BBQ-aften, så skal du med sikkerhed servere denne fantastiske ret for dem, kaldet Bacon Explosion. Her tager vi svinefars, pulled pork samt jalapenos og krydrer det med BBQ-sauce, rub og meget mere. Vi vil garantere, at Bacon Explosion vil være højdepunktet på aftenen, og bare rolig, retten er utrolig let at lave.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Læg det hakkede grisekød, æg, lidt mel, salt og peber i en skål.
  2. Rør det hele godt sammen, så det bliver til en fars.
  3. Kom farsen i køleskabet, så den bliver fast.

Grillen:

  1. Start grillen og sæt den på 190°C.
  2. Tag grillristene ud af din grill, så der kun er den nederste hylde tilbage.

Baconflettet:

  1. Tag 8 skiver bacon og læg dem lodret helt tæt op af hinanden på et stykke bagepapir. Du kan med fordel give skiverne numre - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8
  2. Start fra den ene ende ved at folde de ulige numre bacon 1, 3, 5, 7 op væk fra dig selv. Fold dem ca. 1/6 op.
  3. Læg nu 1 skive bacon vandret henover de lige numre bacon.
  4. Fold skive 1, 3, 5, 7 tilbage.
  5. Fortsæt med at baconflette yderligere 5 skiver vandret.
  6. Der skal laves 2 stk. baconflet, fordi vi laver 2 stk. Bacon Explosion.

Farsrullerne:

  1. Tag et stykke bagepapir og læg det oven på dit baconflet.
  2. Tag halvdelen af farsen og fordel den ud på papiret. Du skal have ca. 3 cm ud til kanten på dit baconflet uden fars.
  3. Drys godt med rub på farsen.
  4. Tag halvdelen af det revne pulled pork og placer det i en stribe langs farsen i midten.
  5. Drys halvdelen af rødløget over farsen.
  6. Fordel 6-8 skiver syltede jalapenos hen over det pulled pork. Hvis du ikke kan lide stærk mad, så kan du nøjes med mindre.
  7. Fordel halvdelen af osten ovenpå det pulled pork og de syltede jalapenos.
  8. Tag BBQ-saucen og hæld en stribe på begge sider langs dit fyld.
  9. Rul forsigtigt farsen sammen til en tæt rulle ved hjælp af bagepapiret. Det kan måske drille lidt, så vær tålmodig.
  10. Tag farsrullen og læg den ovenpå baconflettet, og rul baconflettet med rundt. På den måde bliver farsrullen omsvøbt i baconflet.
  11. Nu gør du det hele en gang til, så du får to ruller.

Tilberedning på grillen:

  1. Tip rullerne med forsigtighed ind på midten af grillristen. De skal ca. have 60 minutter i grillen.
  2. Stik et grilltermometer ind i rullerne. Det er vigtig, at du rammer farsen, da det er den, du gerne vil have til at nå en kernetemperatur på 75-78°C.
  3. Kig til dine Bacon Explosions efter 40 - 45 minutter, da de skal glaseres med BBQ-sauce. Giv dem et godt lag og grill videre indtil de når en kernetemperatur på 75-78°C.

Print opskriften

arrow_upward