Ingredienser
Sådan gør du
Klargøring:
- Læg det hakkede grisekød, æg, lidt mel, salt og peber i en skål.
- Rør det hele godt sammen, så det bliver til en fars.
- Kom farsen i køleskabet, så den bliver fast.
Grillen:
- Start grillen og sæt den på 190 °C.
- Tag grillristene ud af din grill, så der kun er den nederste hylde tilbage.
Baconflettet:
- Tag 8 skiver bacon og læg dem lodret helt tæt op af hinanden på et stykke bagepapir. Du kan med fordel give skiverne numre - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8
- Start fra den ene ende ved at folde de ulige numre bacon 1, 3, 5, 7 op væk fra dig selv. Fold dem ca. 1/6 op.
- Læg nu 1 skive bacon vandret henover de lige numre bacon.
- Fold skive 1, 3, 5, 7 tilbage.
- Fortsæt med at baconflette yderligere 5 skiver vandret.
- Der skal laves 2 stk. baconflet, fordi vi laver 2 stk. Bacon Explosion.
Farsrullerne:
- Tag et stykke bagepapir og læg det oven på dit baconflet.
- Tag halvdelen af farsen og fordel den ud på papiret. Du skal have ca. 3 cm ud til kanten på dit baconflet uden fars.
- Drys godt med rub på farsen.
- Tag halvdelen af det revne pulled pork og placer det i en stribe langs farsen i midten.
- Drys halvdelen af rødløget over farsen.
- Fordel 6-8 skiver syltede jalapenos hen over det pulled pork. Hvis du ikke kan lide stærk mad, så kan du nøjes med mindre.
- Fordel halvdelen af osten ovenpå det pulled pork og de syltede jalapenos.
- Tag BBQ-saucen og hæld en stribe på begge sider langs dit fyld.
- Rul forsigtigt farsen sammen til en tæt rulle ved hjælp af bagepapiret. Det kan måske drille lidt, så vær tålmodig.
- Tag farsrullen og læg den ovenpå baconflettet, og rul baconflettet med rundt. På den måde bliver farsrullen omsvøbt i baconflet.
- Nu gør du det hele en gang til, så du får to ruller.
Tilberedning på grillen:
- Tip rullerne med forsigtighed ind på midten af grillristen. De skal ca. have 60 min. i grillen.
- Stik et grilltermometer ind i rullerne. Det er vigtig, at du rammer farsen, da det er den, du gerne vil have til at nå en kernetemperatur på 75-78 °C.
- Kig til dine Bacon Explosions efter 40 - 45 min., da de skal glaseres med BBQ-sauce. Giv dem et godt lag og grill videre indtil de når en kernetemperatur på 75-78 °C.