play_circle_outline youtube
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 1 3730
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 2 3730
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 3 3730
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 4 3730
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 5 3730

Grillet svinemørbrad med bacon

Dette er næsten for enkelt at kalde for en opskrift, men hvis man lige står og mangler inspiration til, hvordan man gør en kedelig svinemørbrad lidt mere lækker, så er denne opskrift perfekt. Det er nemt, hurtigt, og så smager det alletiders. Der er altså en grund til at en svinemørbrad er blevet en evergreen!

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Læg baconskiverne ud på et skærebræt. De skal ligge i forlængelse af hinanden, så hvert stykke lige dækker lidt af næste stykke.
  2. Læg din svinemørbrad midt på din 'måtte' af bacon.
  3. Krydr mørbraden med salt og peber.
  4. Herefter skal du igang med at flette baconskiverne ind over mørbraden. På den måde bliver dit bacon, hvor det er, og det ser lækkert ud samtidig.
  5. Vend din baconbelagte svinemørbrad rundt så det flettede stykke vender ned ad.
  6. Stik 5-6 huller i en foliebakke (så overskydende væske løber fra under tilberedningen) og læg din svinemørbrad deri. På den måde brænder dit bacon ikke fast i grillristen.
  7. Pensel svinemørbraden godt med BBQ sauce.

Grillen:

  1. Tænd op i din grill og gør klar til indirekte varme. Dvs. at du kun har tændt for de brændere, som ikke er placeret under det sted, hvor du vil grille dit kød.
  2. Grillen skal være omkring 200-220 °C varm.

Tilberedning på grillen:

  1. Stil foliebakken med dit kød ind i grillen.
  2. Sæt dit stegetermometer i, så det kommer i kontakt med kødets kerne. Vi bruger CookPerfect fordi det selv finder kernen i kødet, så slipper vi for bøvlet.
  3. Når kødet har en kernetemperatur på 65-70 °C., så er stegen færdig. Det tager ca. 35 minutter.
  4. Derefter er svinemørbraden klar til servering - måske med en frisk grøn salat eller en hjemmelavet kartoffelsalat?

Print opskriften

arrow_upward