play_circle_outline youtube
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 1 3730
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 2 3730
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 3 3730
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 4 3730
BBQ Pimpet Svinemoerbrad Med Bacon Opskrift Gasgrill 5 3730

Grillet svinemørbrad med bacon

Dette er næsten for enkelt til, at man kan kalde det en opskrift, men hvis du lige står og mangler inspiration til, hvordan du gør en kedelig svinemørbrad lidt mere lækker, så er denne fremgangsmåde perfekt. Det er nemt, hurtigt og så smager det alletiders.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Læg baconskiverne ud på et skærebræt. De skal ligge i forlængelse af hinanden, så hvert stykke lige dækker lidt af næste stykke.
  2. Læg din svinemørbrad midt på din 'måtte' af bacon.
  3. Krydr mørbraden med salt og peber.
  4. Herefter skal du i gang med at flette baconskiverne ind over mørbraden. På den måde bliver dit bacon, hvor det er, og det ser lækkert ud samtidig.
  5. Vend din baconbelagte svinemørbrad rundt, så det flettede stykke vender nedad.
  6. Stik 5-6 huller i en foliebakke (så overskydende væske løber fra under tilberedningen) og læg din svinemørbrad deri. På den måde brænder dit bacon ikke fast på grillristen.
  7. Pensl svinemørbraden godt med barbecuesauce.

Grillen:

  1. Tænd op i din grill, og gør klar til indirekte varme. Dvs. at du kun har tændt for de brændere, som ikke er placeret under det sted, hvor du vil grille dit kød.
  2. Grillen skal være omkring 200-220 °C varm.

Tilberedning på grillen:

  1. Stil foliebakken med dit kød ind i grillen.
  2. Sæt dit stegetermometer i, så det kommer i kontakt med kødets kerne.
  3. Når kødet har en kernetemperatur på 65-70 °C, så er stegen færdig. Det tager ca. 35 min.
  4. Server evt. med en frisk, grøn salat eller en hjemmelavet kartoffelsalat.

Print opskriften

arrow_upward