play_circle_outline youtube
De Nemme Kartofler Opskrift Pillegrill 1 3732
De Nemme Kartofler Opskrift Pillegrill 2 3732
De Nemme Kartofler Opskrift Pillegrill 3 3732

Nemme kartofler på pillegrill

Ahhh, den kære kartoffel! Den findes i alverdens afskygninger og tilberedninger. Her viser vi den, måske til dato, letteste måde at tilberede lækre kartofler. Det kræver ikke alverden, og det starter allerede ret nemt. Vi har nemlig købt en pose med ‘nemme kartofler’, som er rengjort og klar til tilberedning. Bagefter lægger vi lidt smør ved, pakker dem ind og så klarer grillen resten. Det bliver altså ikke meget lettere end det.

Vi serverer vores nemme, indpakkede kartofler til en omgang stegt flæsk med nem persillesovs. Opskriften på det kan du naturligvis også finde her på vores hjemmeside.

 • texture Træpillegrill
 • restaurant_menu Hovedret
 • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

 1. Hvis du har købt de 'nemme kartofler'/'hurtige kartofler'/'lette kartofler' (kært barn har mange navne), så behøver du ikke gøre noget ved dem. De er gjort rene og klar til grillen. Hvis du ikke kan finde sådan en pakke, eller bare gerne vil klare det selv, så skræl dine kartofler og gør dem rene.
 2. Læg kartoflerne på et stykke slagterpapir. I mangel på bedre kan du også bruge nogle lag af stanniol.
 3. Læg smørret ved.
 4. Fold slagterpapiret sammen om kartoflerne, og så er du ellers klar til at grille.

Tilberedning på grillen:

 1. Forvarm grillen til 200 °C.
 2. Placer din kartoffel-pakke på øverste grillrist i din pillegrill. På den måde har du masser af plads til lækkert kød på den store grillrist under.
 3. Grill kartoflerne i ca. 45 minutter, og vend pakken når omkring halvdelen af tiden er gået - så bliver smørret fordelt i pakken.
 4. Drys med lidt salt og vupti, så er der serveret virkelig nemme og gode kartofler.

Print opskriften

arrow_upward