play_circle_outline youtube
Stegt Flaesk Med Den Nemme Persillesovs Opskrift Gasgrill 5 3733
Stegt Flaesk Med Den Nemme Persillesovs Opskrift Gasgrill 1 3733
Stegt Flaesk Med Den Nemme Persillesovs Opskrift Gasgrill 2 3733
Stegt Flaesk Med Den Nemme Persillesovs Opskrift Gasgrill 3 3733
Stegt Flaesk Med Den Nemme Persillesovs Opskrift Gasgrill 4 3733

Stegt flæsk på pillegrill

Det er danskernes nationalret og det er ikke uden grund. Det er gris, sprødt, fedt og smager som en decideret synd. Det er selvfølgelig; Stegt Flæsk. Og ingen røg uden ild, så vi har naturligvis også lavet en omgang persillesovs – på den virkelig nemme måde.

Til vores stegt flæsk med nem persillesovs har vi lavet lige så nemme kartofler. Se opskriften på dem her på hjemmesiden.

Vi griller på vores Traeger Timberline 850. Vi har brugt kirsebær træpiller men du kan bruge den slags træpiller, du ønsker. 

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Indstil grillen på 200°C og mens den kommer op i temperatur, gør du flæsket klar.

Klargøring:

  1. Kom godt med salt på dit flæsk.

Tilberedning på grillen:

  1. Fordel flæsket ud på den nederste grillrist. Sørg for at der er luft mellem stykkerne og omkring 5 centimeter fri luft på højre og venstre side på grillristen. Så kan luften bedre cirkulere og du får et mere ensartet resultat. Hvis du laver kartoflerne dertil, så er det nu de skal ind i grillen.
  2. Grill dit stegte flæsk i 30 minutter og vend derefter stykkerne af kød.

Sovsen:

  1. Hæld din færdiglavede sovs over i en støbejernspande.
  2. Sæt panden i grillen på den midterste eller øverste grillrist (afhængig af hvor mange grillriste du har)

Anretning:

  1. Grill kødet i yderligere 10 minutter mens sovsen passer sig selv.
  2. Når de 10 minutter er gået, tager du sovsen og dit stegte flæsk af grillen. Hvis du har lavet kartofler dertil, så vil de også være færdige nu.
  3. Drys dit friskhakkede persille ud over sovsen, rør lidt rundt i det med en ske og så er du ellers klar til at guffe stegt flæsk med nem persillesovs til den store guldmedalje.

Print opskriften

arrow_upward