play_circle_outline youtube
Grillspyd Med Kylling Og Okse Opskrift Gasgrill 1 3735
Grillspyd Med Kylling Og Okse Opskrift Gasgrill 2 3735
Grillspyd Med Kylling Og Okse Opskrift Gasgrill 3 3735
Grillspyd Med Kylling Og Okse Opskrift Gasgrill 4 3735
Grillspyd Med Kylling Og Okse Opskrift Gasgrill 5 3735
Grillspyd Med Kylling Og Okse Opskrift Gasgrill 6 3735

Grillspyd med kylling og oksekød

Så er det tid til at lave nogle gode, gammeldags grillspyd! Vi laver to udgaver, hvor den ene type grillspyd er med marineret kylling og den anden er med glaseret oksekød.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Skær dit kylling og oksekød ud i små tern på omkring 3x3 cm.

Marinaden:

  1. Lav en marinade af finthakket hvidløg, honning, soya, paprika og olie.
  2. Læg kyllingestykkerne heri og lad dem ligge i en times tid.

Grillen:

  1. Tænd op i grillen, så du har mellemvarm direkte varme på hele grillarealet. Dvs. at du har tændt alle brænderne. Grillen skal være ca. 180 °C

Grillspyddene:

  1. Sæt de marinerede kyllingestykker på grillspyddene, således at et eller flere grillspyd er fyldt med kylling.
  2. Sæt ternene af oksekød på de resterende grillspyd, således at et eller flere grillspyd er fyldt med oksekød.
  3. Pensl oksekødet med lidt barbecuesauce, og krydr det derefter med salt og peber.

Tilberedning på grillen:

  1. Læg grillspyddene på grillen og giv dem 7-8 min. på hver side. Du kan eventuelt smøre dit oksekød med lidt mere barbecuesauce undervejs.

Print opskriften

arrow_upward