Semi-tørrede tomater

Til vores semi-tørrede tomater serverede vi pommes rösti og steaks – den opskrift har vi filmet og du kan naturligvis se den her på siden.

Til opskriften her griller vi med en Prestige PRO™ 665, som er en absolut kæmpe gasgrill i bedste kvalitet.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Blend ost, olivenolie, hvidløg og basilikum godt sammen til en marinade.
  2. Skær cherrytomaterne i halve og læg dem på en grillbakke. Ved at vende grillbakken om og placer tomaterne på den side, er det lettere at få tomaterne af grillbakken efterfølgende.
  3. Hæld forsigtigt marinaden over alle tomaterne.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd op i grillen med indirekte varme. Det betyder at du har tændt for alle brænderne med undtagelse af det område, hvor du vil placere dine tomater. Grillen skal være ca. 100-110 °C.
  2. Grill dine tomater i 2 timer og derefter har du lækre semitørrede tomater.
  3. Lad tomaterne køle ned og derefter er de klar til indtagelse.

Print opskriften

arrow_upward