Semi-tørrede tomater

Oplev den smagfulde magi af hjemmelavede tørrede tomater med denne enkle og lækre opskrift. Disse semitørrede tomater er perfekte som en velsmagende snack, tilbehør til aftensmaden eller som en lækker ingrediens i dine yndlingsretter. Denne gang serverede vi tomaterne sammen med en god omgang pommes rösti samt grillede bøffer, som du selvfølgelig også kan finde opskriften på her på vores hjemmeside.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Blend ost, olivenolie, hvidløg og basilikum godt sammen til en marinade.
  2. Skær cherrytomaterne i halve, og læg dem på en grillbakke. Ved at vende grillbakken om og placere tomaterne på den side, er det lettere at få tomaterne af grillbakken efterfølgende.
  3. Hæld forsigtigt marinaden over alle tomaterne.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd op i grillen med indirekte varme. Det betyder, at du har tændt for alle brænderne med undtagelse af det område, hvor du vil placere dine tomater. Grillen skal være ca. 100-110 °C.
  2. Grill dine tomater i 2 timer, og derefter har du lækre semitørrede tomater.
  3. Lad tomaterne køle ned, hvorefter de er klar til servering.

Print opskriften

arrow_upward