Mac & Cheese

Det er meget amerikansk men hvis du kan lide pasta og ost, så er dette retten for dig!

Vi griller vores Mac & Cheese på en af de helt store træpillegrill, nemlig Traeger Timberline850. Den kan styres fra telefonen og vi er fan af det cool design og de mange features. Mindre kan naturligvis gøre det. Og har du en gasgrill, som kan komme helt ned i temperatur, så kan du sagtens lave din Mac & Cheese på en gasgrill med indirekte varme.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Makaronien:

  1. Kog først makaronien i saltet vand. Mens den koger, kan du lave saucen.

Saucen:

  1. Smelt smør i en gryde.
  2. Tilsæt mel og pisk det godt.
  3. Tilsæt derefter mælk så det bliver en jævn masse.
  4. Tag gryden af blusset og smelt osten stille og roligt i saucen.
  5. Krydr med salt og peber og smag til.

Klargøring:

  1. Bland saucen med den afkølede pasta.
  2. Kom det hele i en støbejernspande eller et ovnfast fad, som kan komme i grillen.
  3. I en gryde smeltes smør uden at det brunes og blandes efterfølgende med raspen.
  4. Denne masse drysses over pastaen.
  5. Drys evt. med lidt persille.

Tilberedning på grillen:

  1. Forvarm din grill til 170°C. Vi har brugt træpiller af æbletræ men du kan bruge alle varianter.
  2. Kom din støbejernspande med Mac & Cheese i grillen og grill det i 25 minutter. Vær opmærksom på at det skal have længere tid, hvis du griller ved lavere temperaturer.

Print opskriften

arrow_upward