play_circle_outline youtube
Groent Paa Grillen Med Masser Af Urter Opskrift Gasgrill 1 3759
Groent Paa Grillen Med Masser Af Urter Opskrift Gasgrill 2 3759
Groent Paa Grillen Med Masser Af Urter Opskrift Gasgrill 3 3759
Groent Paa Grillen Med Masser Af Urter Opskrift Gasgrill 4 3759

Grillede grøntsager med friske urter

Noget af det vi ofte bliver spurgt om, er ideer til tilbehør på grillen. Med andre ord: Hvad skal vi spise til vores kød? Her kommer vi med et bud på nemme, lækre, grillede grøntsager, som smager godt. Du kan naturligvis bruge metoden med lige de grøntsager, som du elsker. God fornøjelse.

 • texture Gasgrill
 • restaurant_menu Snack
 • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

 1. Tænd for begge brændere i grillen og sæt gerne en stegeplade i den ene side. Der må godt være næsten fuld knald på varmen i grillen, da vi skal bruge høj varme til grøntsagerne.

Klargøring:

 1. Rengør grøntsagerne og skær evt. nogle af dem i passende stykker. Husk, at jo flere stykker, du skærer, des flere stykker skal vendes på grillen.
 2. Hak urterne fint.
 3. Vend grøntsagerne med olie og drys godt med urter hen over.
 4. Krydr let med salt og peber.

Tilberedning på grillen:

 1. Start med at grille de grøntsager, der skal have længst tid. Fx skal majs og hvide asparges have længere tid end grønne asparges.
 2. Det kan være en fordel at lave fx. de hvide asparges på støbejernspladen, da olien ellers vil dryppe af og flamme op og give dem en lidt sodet farve. Efter de er grillet let, kan de godt flyttes til siden med den almindelige grillrist.
 3. Grøntsagerne skal ikke blive for bløde. De skal blive lune/varme og få den flotte, dejlige grillede smag, og så skal urterne være fremtrædende.
 4. I alt skal grøntsagerne have ca. 15 minutter. Fx.: Majs - 15 minutter, hvide asparges - 10 minutter, tomater - 5 minutter, og grønne asparges - 3 minutter
 5. Spis grøntsagerne som de er, til et stykke kød eller måske med noget pesto og mayo til. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward