play_circle_outline youtube
Grillede Majs Paa Den Lette Maade Opskrift Gasgrill 1 3762

Grillede majs

Her får du opskriften på dejlige, grillede majs lavet på gasgrillen - perfekte som snack eller som tilbehør til middagsmaden. Vi pakker ikke majsen ind i stanniol, som nogle gør, men bruger i stedet majsenes egen skræl, så det kan næsten ikke blive nemmere. Til majsene laver vi drumsticks af kyllingeunderlår. Opskriften på dem kan du naturligvis også finde her på hjemmesiden.

I opskriftsvideoen griller vi på en Napoleon Rogue® 425.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Læg majsene med skræl i et fad med vand i en time, inden du vil grille dem.

Grillen:

  1. Tænd grillen på mellemvarme på halvdelen af brænderne. Så har du gjort klar til både direkte varme og indirekte varme.

Tilberedning på grillen:

  1. Ryst det værste vand ud af majsene.
  2. Læg majsene med skræl på grillen på den indirekte side. Dvs. den side af grillristen, hvor der er slukket for brænderne under.
  3. Grill majsene i 15 minutter. Husk at vende dem af og til.
  4. Efter de 15 min. lægger du majsene over på den side af grillristen, hvor der er direkte varme. Dvs. den side af grillristene, hvor der er tændt for brænderne under. Skrællen vil blive sort, men det gør intet, da majsene godt kan tåle varmen. Husk at vende majsene indimellem.
  5. Og så er dine majs ellers færdige.
  6. Du kan evt. åbne skrællen og lægge en klat smør ind til majsene og lukke skrællen igen.

Print opskriften

arrow_upward