play_circle_outline youtube
Grillede Majs Paa Den Lette Maade Opskrift Gasgrill 1 3762

Grillede majs

Vi laver lette og billige majs på grillen. Vi sparer stanniolen væk og bruger majsenes eget skræl, og lidt vand til at koge majsene, mens vi griller dem. Det er absolut nemt. Dertil laver vi drumsticks af kylling underlår. Opskriften på dem kan du naturligvis også finde her på hjemmesiden.

Vi griller på en Napoleon Rogue® 425.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Læg majsene med skræl og det hele i et fad med vand i en time, inden du vil grille dem.

Grillen:

  1. Tænd grillen på mellemvarme på halvdelen af brænderne. Så har du gjort klar til både direkte varme og indirekte varme.

Tilberedning på grillen:

  1. Ryst det værste vand ud af majsene
  2. Læg majsene med skræl på grillen på den indirekte side. Dvs. den side af grillristen, hvor der er slukket for brænderne under.
  3. Grill majsene i 15 minutter. Husk at vend dem af og til.
  4. Efter de 15 minutter lægger du majsene over på den side af grillristen, hvor der er direkte varme. Dvs. den side af grillristene, hvor der er tændt for brænderne under.
  5. Skrællen vil blive sort, men det gør intet, da majsene godt kan tåle varmen. Husk at vende majsene indimellem.
  6. Og så er dine majs ellers færdige. Nemt!
  7. Du kan evt åbne skrællen og lægge en klat smør ind til majsene og lukke skrællen igen. Så bliver de smurt lækkert.

Print opskriften

arrow_upward