play_circle_outline youtube
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 1 3767
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 2 3767
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 3 3767
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 4 3767
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 5 3767

Krydrede majs

Grillede majs er en klassiker på sommerbordet, men du kan sagtens få lækre, grillede majs hele året, hvis du følger denne opskrift. Her kombinerer vi majs, kryddersmør og en god vesterhavsost, som i samarbejde med Traeger-grillen giver en skøn lille majs-snack, der kan bruges som tilbehør til middagsbordet.
  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Start din Traeger grill på 200 °C.
  2. Mens grillen bliver varm, stil dine støbejerns kasseroller ind i grillen, så de varmer op sammen med grillen.

Tilberedning på grillen:

  1. Når grillen har ramt 200 °C., kom da 2 tsk. persille kryddersmør i hver støbejerns kasserolle.
  2. Når smørret er smeltet og bobler op, skal du fordele majsene i støbejerns kasserollerne. Rør let rundt i det, så majsene bliver fordelt i smørret.
  3. Efter 15 min. tages støbejerns kasserollerne ud af grillen. HUSK, at de er varme!
  4. Riv vesterhavsost i kasserollerne og rør det let rundt.
  5. Server direkte i kasserollerne, så det holder sig varmt. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward