Hakkebøf i pikantsovs

En dejlig nem hverdagsret til når hakkebøffen skal piftes lidt op, og du har en rest af pikantost i køleskabet. Opskriften her er udarbejdet af Handgaard bbq.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Hakkebøfferne:

  1. Form det hakkede oksekød til hakkebøffer.
  2. Brun dem af i støbejernspanden.
  3. Derefter skal de lægges til side på indirekte varme i grillen. 

Grøntsagerne og saucen:

  1. Skær grøntsagerne ud i passende størrelse.
  2. Start med at stege løgene i et par min. 
  3. Tilsæt de sidste grøntsager og krydderierne.
  4. Når grøntsagerne er stegt møre, tilsættes pikantosten. Lad det hele smelte sammen.
  5. Tilsæt fløden, og læg bøfferne ned i sovsen i støbejernspanden.
  6. Lad det stå og småsimre i 5 min.
  7. Server med ris. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward