Hakkebøf i pikantsovs

En dejlig nem hverdagsret, til når hakkebøffen skal piftes lidt op, og du har en rest af pikantost i køleskabet. Opskriften her er udarbejdet af Handgaard bbq.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Hakkebøfferne:

  1. Form det hakkede oksekød til hakkebøffer.
  2. Brun dem af i støbejernspanden.
  3. Derefter skal de lægges til side, på indirekte varme på grillen. 

Grøntsagerne og saucen:

  1. Skær grøntsagerne ud i passende størrelse.
  2. Start med at steg løgene i et par minutter. 
  3. Tilsæt de sidste grøntsager og krydderierne.
  4. Når grøntsagerne er stegt møre, tilsæt pikantosten og lad det hele smelte sammen.
  5. Tilsæt fløden og læg bøfferne ned i sovsen i støbejernspanden.
  6. Lad det stå og småsimre i 5 minutter.
  7. Server med ris, velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward