play_circle_outline youtube
Caribiske Rejespyd

Caribiske rejespyd på grill

De caribiske øer er kendt for deres eksotiske smagsoplevelser, der kombinerer lokalt fangede skaldyr og en skattekiste af krydderier til en gastronomisk rejse, der fortryller smagsløgene. I dag vil vi udforske en opskrift, der fanger essensen af de caribiske farvande og solskin i form af disse caribiske rejespyd på grillen. Perfekt som en lækker forret eller hovedret.

Opskriften er udarbejdet af Hellmann´s

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Tilberedning:

  1. Kom rejerne på spyddene.
  2. Kværn krydderierne i en blender ved at tilsætte salt, peber, hvidløg, brun farin, chilipulver, ingefær, paprikapulver, vegetabilsk olie og limesaft, indtil du får en jævn konsistens.
  3. Marinér rejerne med krydderier i ca. 10 min.
  4. Grill spyddene kort på begge sider, og pynt til sidst med koriander.

Servering:

  1. Server med Hellmann’s Creamy Sweet Chili sauce og ristede peanuts.

Print opskriften

arrow_upward