Svampetærte

Denne tærte passer lige til efteråret og er fyldt med svampe. Butterdej er meget nemt og et perfekt match til denne velsmagende tærte.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Fyldet og tærteformen:

  1. Rul butterdejen ud, så den passer til bageformen.
  2. Smør tærteformen med smør og læg butterdejen i.
  3. Bland hvidløg, fløde, creme fraiche, æg, salt og peber, muskatnød og frisk purløg.

Tilberedning:

  1. Indstil grillen til 185 °C.
  2. Sæt bageformen med tærtebunden på grillristen og bag den i 10 min.
  3. Fordel svampene på den forbagte tærtebund og fyld op med æggemassen. Fordel mozzarellaen på toppen.
  4. Bag den på grillen i 40-45 min.

Anretning:

  1. Drys med det resterende hakkede friske purløg.
  2. Krydr med friskkværnet peber og salt.

Print opskriften

arrow_upward