Bearnaisesauce - værtens nemmeste

Når det handler om sauce, kommer man ikke uden om den klassisk franske bearnaise sauce. Vi oplever dog at mange ikke tør kaste sig ud i en hjemmelavet version. Det roder vi bod på her, med en utrolig nem, men vanvittig lækker og cremet udgave - "værtens" eller "værtindens" (læs dig) nemmeste faktisk.

  • texture Andet
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Hjemmelavet bearnaise sauce

  1. Kom fløde, smør, bearnaiseessens og hakket persille i gryden. Sæt det på din SIZZLE ZONE™ som er skruet helt ned eller over direkte varme på grillen.
  2. Når smøret er smeltet og fløden begynder at koge tager du gryden af blusset. Tilsæt æggeblommerne et ad gangen og rør kraftigt.
  3. Sæt gryden over varmen igen, tilsæt salt og evt. lidt ekstra essens efter smag og rør kraftigt til saucen tykner lidt, men den må under ingen omstændigheder komme op og koge igen.
  4. Server straks og nyd den lækre, cremede bearnaise sauce. En perfekt ledsager til oksemørbrad, steaks, knuste kartofler og grillede grøntsager.

 

Print opskriften

arrow_upward